filmvertoning

10 oktober

Aan Niets Overleden 

Na de film een Q&A met Raymi Sambo

 • 10 October
  Aanvang: 19:00 Einde: 21:30
  De Nieuwe Bibliotheek Stadhuisplein 101, Almere Stad
  Aanmelden
 • Acteur Raymi Sambo maakt zijn regisseursdebuut met een film over homoseksualiteit in de Surinaamse en Antilliaanse gemeenschap, met een 'all black cast'. Ter ere van Coming-Outdag vertoont Avanti Almere deze film samen met Raymi Sambo.

  De Caraïbische Thilda Purperhart woont samen met haar dochter Joyce in een rumoerige flat in de Bijlmer. Thilda heeft ook een zoon, Kelvin. Hij heeft AIDS. Ze houdt hem angstvallig verborgen in huis, zodat zijn ziekte het gezin geen enkele schande kan brengen. Als gevolg hiervan ontvangt de jongen geen medicatie en verslechtert zijn situatie steeds meer. Hun geheim lijkt veilig tot op een dag de deurbel gaat en Julius aan de deur staat die zegt op zoek te zijn naar zijn oude schoolvriend Kelvin.

  De presentatie van de avond is in handen van comedian Farbod Frappant. We hebben hem als comedian, presentator, YouTuber en workshopdocent en van onze nieuwsjaarskickoff. Hij werd bekend met de webserie ‘Marokkaan geeft rijles’ en zijn vlogs op YouTube. In februari 2018 won hij het BNNVARA Leids Cabaret Festival, wij halen Farbod terug naar Almere om deze filmvertoning te presenteren en de Q&A met Raymi Sambo.

  Inloop met koffie en thee: 19.00 uur

  Aanvang film: 19.30 uur, met aansluitend Q&A

  Borrel in het nieuwscafé: 21.00 uur

  Bekijk dit evenement op Facebook