Festival

15 september

OVER/ZICHT

Over mensen die bijna nooit in de spotlights staan.

 • 15 September
  Aanvang: 12:00 Einde: 20:00
  Reigers Inn Weerwaterplein 3 Almere Stad
  Aanmelden
 • Op 15 en 16 september slaan Avanti en Groot Wild de handen ineen: via een theatrale wandeling en een festival zetten wij samen de schijnwerpers op mensen die vaak niet zo op de voorgrond treden.

  Het startpunt is Reigers Inn waar je op Festival OVER/ZICHT een-op-een kan komen te zitten met mensen die anders zijn dan ze op het eerste gezicht lijken. Ontmoet bijvoorbeeld rolstoelrugbyer Reda Haouam of luister naar schrijvers als Libris-winnaar Murat Isik en liefdesverdrietexpert Elfie Tromp.

  Tijdens de theatrale wandelvoorstelling OVER/ZICHT vaar je naar het Utopia-eiland om het nieuwe stuk land te gaan bewonen, met nieuwe tradities en gebruiken. Die worden tegelijkertijd bedreigd door een overijverige projectontwikkelaar en de komst van een groep vluchtelingen.

  Door deze twee evenementen samen word je getriggerd om de angst voor het onbekende onder de loep te nemen. Vraag je je wel eens af wat er gebeurt als je angst loslaat, als je tradities en oude idealen laat varen? Levert dat iets positiefs op?  

  Het complete programma op 15 en 16 september zit boordevol spannende, onverwachte en interessante verhalen:

  Het festival is zowel zaterdag als zondag van 12.00 tot 20.00 uur te bezoeken. De theatertocht vertrekt drie keer per dag om 12.00, 14.30 en 17.00 uur. Het festival is GRATIS toegankelijk, kaarten voor de theatertocht kosten €12,50. 

  Bekijk dit evenement op Facebook.