Talkshow

15 februari

Gewoontes, heel gewoon

Wat zit er achter de voordeur?

 • 15 February
  Aanvang: 20:00
  De Nieuwe Bibliotheek Stadhuisplein 3 Almere-Stad
  Aanmelden
 • Wat zijn jouw ochtendrituelen? En weet jij die van je buren? Wat zit er achter onze voordeuren? Jij bent je eigen huis. Maar de dingen die jij heel gewoon vindt, zijn voor je buren misschien wel ongrijpbaar.

  Als jij door je buurt loopt, kijk je dan ook even bij mensen naar binnen? Ja hè? In die paar seconden zie je een klein stukje van het leven achter de voordeuren in je buurt. Maar wat weet je eigenlijk van deze mensen? Wie zijn ze? Hoe heten ze? En waar houden ze van? Zou je ze om hulp vragen, als je iets nodig hebt? En wat weten ze eigenlijk van jou?

  Deze talkshow luidt de Housewarming in van pilotmuseum M., een kunstervaring in de nieuwe Hortuswijk van Almere. Avanti nodigt samen met M. experts, kunstenaars en gewoontedieren uit.

  Mentale variëteit klinkt gezelliger dan een psychische stoornis. En hebben we niet allemaal een mentale afwijking, hoe licht of hoe zwaar ook? Over die gewoontes praten we met experts.

  Opvoeden is natuurlijk all about gewoontes. Dat doen ouders, familie maar ook de school probeert kinderen wat prettige gewoontes bij te brengen. Over hoe dat gaat praten we met een schoolleider die daar zeven principes voor heeft bedacht.

  Bekijk dit evenement op Facebook