Talkshow

16 september

In Between the Scenes

Dream It, Do It

 • 16 September
  Aanvang: 18:45 Einde: 20:00
  De Nieuwe Bibliotheek Stadhuisplein 101
  Aanmelden
 • Durven jongeren na een pandemie nog te dromen, of is dromen in deze vlugge maatschappij eigenlijk nog wel mogelijk? Hoe maken jonge ondernemers in Almere hun dromen waar en hoe belangrijk is support tijdens de grind?

  In Between the Scenes is een initiatief voor jongeren door jongeren in Almere. Wij zijn de hoofdrolspelers van de scene. Wat wij belangrijk vinden krijgt een stage. Een avond vol film, talks en good vibes. De countdown kan nu officieel beginnen! Donderdag 16 september is de tweede In Between the Scenes vanuit de bibliotheek in Almere City.

  Hosts Jamil Mensah en Shanella Bleecke gaan in gesprek met filmmaakster Naomi White die over meer droomt dan documentaires maken. Pianiste en activist Djuwa Mroivili vertelt over haar strijd tijdens het realiseren van haar droom. Producer en ondernemer GIDEONITE over doelen stellen en niet opgeven, zelfs na een geheel andere carrière. Ook zullen er verschillende ondernemende jongeren uit Almere aan het woord komen over the support system.

  Ben jij donderdag 16 september aanwezig? Meld je dan nu aan voor alle verdere informatie!

  Bekijk dit evenement op Instagram