Talkshow en feest

14 februari

Liefdesfeest

Samen de liefde vieren

 • 14 February
  Aanvang: 18:00 Einde: 22:00
  Casa Casla Weerwaterplein 3
  Aanmelden
 • Liefde is als een sprankelend vuurwerk, een symfonie van vlinders in je buik en de warmte van een knusse omhelzing. En wat is een betere manier om deze liefde te vieren dan op ons speciale Liefdesfeest?

  Laat de romantiek de vrije loop en duik met ons in een betoverende avond vol gezelligheid, waar liefde in de lucht hangt en vriendschappen bloeien. Samen maken we herinneringen die nog lang zullen nagalmen in onze harten. Verwacht een overvloed aan liefdevol bereide hapjes, sprankelende drankjes en een sfeer die doordrenkt is met positieve energie. Of je nu komt met je geliefde, vrienden of als stralende single, ons liefdesfeest is de plek waar verbindingen ontstaan en liefde wordt gevierd in al haar vormen. Voor iedereen! Een avond vol speeddates, creatieve workshops, love potions, chocolade fonteinen en uiteraard veel snacks!

  Win een overnachting in Bed & Wellness Klein Knorrestein

  Op deze bijzonder liefdevolle avond kun je de romantiek ook nog een zetje geven door mee te doen aan de winactie: op het spel staat een overnachting in Bed & Wellness Klein Knorrestein. Deze knusse plek in Oosterwold is de ideale setting voor een nachtje met je beste vriend, je partner die je weer eens goed in de ogen wil kijken, die nieuwe ontmoeting tijdens het Liefdesfeest of een random scharrel. In de tiny houses, de jacuzzi of de hot tub vind je sowieso vermaak. Dus kom naar het liefdesfeest en maak kans op die gratis overnachting.

  Bekijk dit evenement op Facebook