dialoog

03 februari

LIT!

literair vuur in Almere

(c) Das Mag
 • 03 February
  Aanvang: 15:30 Einde: 17:00
  Corrosia Markt 43, 1354 AP Almere
  Aanmelden
 • Tijdens LIT! vertelt Thomas Rueb in Corrosia het ongelofelijke verhaal van Laura H. Ze vertrok naar Syrië om in het kalifaat te wonen, kwam dankzij haar vader ook weer terug naar Nederland en belandde in een Vughtse gevangeniscel. Thomas sprak haar vader, de familie van haar extremistische man Ibrahim H. en ging ook op zoek in Irak om haar keuze te begrijpen.

  Waarom Thomas het zo belangrijk vindt om dit verhaal te vertellen, kunnen we hem deze LIT! middag vragen. Hij zal voorlezen uit zijn boek en zeker ook vragen beantwoorden van de interviewer en uit de zaal.

  Linda magazine schreef al een artikel over dit bijzondere verhaal en ook 1Vandaag wijdde een uitzending aan Laura H. en Thomas Rueb. Voor de podcastliefhebber is er een heel mooi audioverhaal in vier delen.    

  LIT! is onze nieuwe serie bijeenkomsten over boeken samen met Corrosia. Samen met schrijvers. En samen met jullie. Kom meepraten over waarom dit onderwerp een boek verdient.

  Een kaartje voor LIT! kost € 7,50 en is te bestellen via Corrosia. Met je CJP pas of Bibliotheekpas betaal je € 5. Houders van een Corrosiapas betalen niets. Voor onze lezers is 2,50 korting te krijgen via code ‘actie’.

  Bekijk dit evenement op Facebook.