Talkshow

09 oktober

Geannuleerd: Talkshow Bij ons in Almere

Hoe gaat het met ons?

 • 09 October
  Aanvang: 20:00 Einde: 22:00
  nader bekend te maken nnb
  Aanmelden
 • Beste bezoekers, Naar aanleiding van de COVID cijfers en de nieuwe maatregelen moeten we helaas de talkshow Bij ons in Almere uitstellen. Om de veiligheid van alle bezoekers, sprekers en crew te kunnen garanderen kunnen we beter niet samen komen, hoe jammer dat ook is. Er zal dus geen avond zijn met mooie sprekers, prachtige films en fijne muziek en ook geen livestream om thuis te volgen. We hopen jullie allen weer te zien zodra de omstandigheden dit toestaan. Met warme groet en veel gezondheid voor iedereen, Avanti Almere, Gemeente Almere en alle vloggers van Bij ons in Almere  

  Een tiener die besluit te protesteren, een voetballer die medicijnen rondbrengt, een sociaal werker die ‘bakkie aan de deur’ verzint; Almeerders zijn niet voor een gat te vangen. In deze bijzondere tijden verzin je bijzondere dingen, blijkt.

  Hoe bijzonder de Almeerder is, zie je deze avond waarin de vloggers van Bij ons in Almere vertellen hoe het nu met ze gaat. Is Fred nog steeds nieuwe deurhendelbeschermers aan het bedenken in zijn 3D printfarm? Mag Mylena intussen al weer naar school? Hoe gaat het met Nederlands van Mahmoud?

  Je ziet tijdens de talkshow mooie films, hoort hoe het nu met deze Almeerders gaat en kunt met elkaar in gesprek.

  Bekijk dit evenement op Facebook