Talkshow

08 maart

Bloemen van de stad

Kracht van de vrouw

 • 08 March
  Aanvang: 16:00 Einde: 19:00
  WTC Almere 26e verdieping, P.J. Oudweg 4, Almere
  Aanmelden
 • Laat de vrouwelijke maat eens leidend zijn. Waarom zijn mannelijke eigenschappen en manieren nog steeds de maat der dingen in de meeste organisaties? Als we kansengelijkheid voor vrouwen willen bereiken, waar beginnen we dan?

  Vorig jaar zagen we elkaar nog online, dit jaar kunnen we elkaar live in de ogen kijken tijdens een bijzondere middag waar we met elkaar praten over kansengelijkheid en de vrouwelijke maat.

  Uiteraard op 8 maart en – ook vanzelfsprekend – met een mooi programma. We zullen grote voorbeelden bezingen en ook praten over de moeilijke onderdelen voor vrouwen in onze maatschappij.

  Dat betekent dat we je deze middag trakteren op een panelgesprek over vrouwen in de media met onder andere wethouder Froukje de Jonge, de geweldige zangeres Romy Dya met een goed verhaal en de directeur van het UAF (stichting voor vluchtelingen studenten) die ons mee zal nemen in haar eigen zoektocht naar vrijheid.

  En vorig jaar werd de eerste bloem van Almere uitgereikt aan Noor Compier, dit jaar openen wij de expo waarin nog veel meer Bloemen van Almere schitteren.

  De Flevolandse Zakenvrouwen, VBA, de Soroptimisten, Avanti, Rabobank en Gemeente Almere nodigen je van harte uit voor dit programma met inspirerende Bloemen van de Stad, energieke muziek en kracht om de mannelijke maat eens vrolijk op te schudden. Jij bent welkom om mee te praten, boeiende collega vrouwen te ontmoeten en met een bak vol inspiratie en motivatie naar huis te gaan.

  Bekijk dit evenement op Facebook