dialoog

11 december

Mens in Almere, de talkshow op 11 december

Een nieuw begin

(c) Lisa Zilver voor Avanti
 • 11 December
  Aanvang: 19:30 Einde: 21:30
  KAF Kunstlinie Almere Esplanade 10, 1315 TA Almere
  Aanmelden
 • In december sluiten we het jaar af met gasten die vertellen over hun nieuwe begin. Denk aan het verhaal van de nieuwe Almeerse omroep Easy fm, een nieuw leven als je in een rolstoel terecht komt of hoe je leven verandert als je ineens gebarentaal kan.

  We hebben ook een bijzonder preview van Poker, een theaterstuk over vier succesvolle mannen met gezinnen en met hoge posities; zo op het oog het ideale plaatje. Maar als ze elke vrijdag gaan pokeren blijkt er achter dat plaatje iets heel anders te zitten. We zien een korte scène en praten na met de acteurs.

  Shamira Raphaëla komt met ons praten over haar nieuwste documentaire ‘Ons moederland’ waarin ze een beeld schetst van het dagelijks leven van Constant Kusters, de omstreden politiek leider van de extreemrechtse partij de Nederlandse Volks-Unie. Waarom maakte ze deze film over hem en wat kunnen we met zijn verhaal?

  Met stadsarcheoloog Willem-Jan Hogestijn kijken we welke meest recente archeologische vondst er is gedaan.

  Natuurlijk speelt onze huisband Ne.Cho weer de sterren van de hemel en sluit huiscolumnist Pascal Vanenburg de avond af met zijn kijk op dit thema.

  En deze editie van onze talkshow zal voor het eerst op de nieuwe locatie zijn, namelijk KAF. In een prachtige zaal aan het water zullen wij Almere over zien en zo al het Almeers talent de ruimte geven samen met KAF.

  Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur.

  Bekijk dit evenement op Facebook.