Talkshow

30 april

Graag Gezien met Tanja Jess

Online talkshow over onbeperkte mogelijkheden

 • 30 April
  Aanvang: 16:00 Einde: 17:30
  online Zoom
  Aanmelden
 • Tanja Jess ontvangt bijzondere gasten met wie ze praat over wat zij hebben bereikt en hoe zij hun leven zien in onbeperkte mogelijkheden.

  Als je je niet laat tegen houden door het feit dat je blind bent, het syndroom van Down hebt of soms last hebt van je autisme, kun je minstens zo veel bereiken als mensen die deze beperking niet kennen.

  Tanja praat bijvoorbeeld met Reda Haouam, die als 17-jarige jongen zijn nek brak na een duik in zee en nu als rolstoelrugbyer traint voor het EK en WK volgend jaar. En ze vraagt aan Alex Naber hoe hij zijn leven als kunstenaar, schrijver en acteur combineert en wat hij doet met zijn vrouwgevoelens. Die laat hij bijvoorbeeld zien in het boek dat over hem gemaakt is.

  Of maak kennis met Marcel en Mayim Kolder, een bijzonder vader-dochter-duo dat al vlogde over hoe zij in coronatijd het thuis gezellig maken met een rolstoel, hobby’s en ook nog werk dat gedaan moet worden. En dan is er nog een spetterend optreden van Floor in ‘t Veld die Ali B. en Matthijs van Nieuwkerk al eens ontroerde met haar stem.

  Met Dieuwertje Bleijenberg zal Tanja praten over hoe je je werk kunt inrichten als je autisme hebt. En zelfs als speerpunt kunt maken; Dieuwertje is namelijk autisme-ambassadeur bij de Gemeente Almere. En Mariëtte Woltheus kan de trap dan niet meer zelfstandig op komen maar beweegt als een vlinder wanneer zij met haar man over de dansvloer rolt.

  Tanja praat, onderzoekt, gaat op de tast en maakt alles mee deze middag. Deze middag van onbeperkte mogelijkheden. Knappe jongen/meisje die hier niet geïnspireerd vandaan komt. Aanmelden kan via de link op links, je ontvangt dan op de dag van het evenement een link voor de zoom-sessie om mee te kijken. Deelname is gratis.

  De hele middag zijn een schrijftolk en gebarentolk aanwezig zodat iedereen de show kan volgen.

  Bekijk dit evenement op Facebook