Podcasts

Kaarten op tafel

Drie bekende vrouwen, van verschillende generaties en achtergronden voeren, onder leiding van Tanja Jess een niets verhullend gesprek over intieme onderwerpen die vrijwel elke vrouw direct of indirect in haar leven tegenkomt. De gesprekken zijn open, authentiek en kwetsbaar maar ook vermakelijk en soms tot op het botte af eerlijk. Drie vrouwen winden er geen doekjes om, gaan met de billen bloot en leggen hun kaarten op tafel.

Weer & Wind

Waarin we een rondje Weerwater doen samen met burgemeester Franc Weerwind. Elk seizoen loopt hij een stuk van die wandeling samen met een Almeerse gast. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is; via Weer & Wind loop jij als luisteraar mee met de burgemeester, zijn spannende gast, lokale muziek en natuurlijk de Almeerse natuur.

Avanti-podcast

Omdat sommige verhalen niet in een hokje te stoppen zijn en we dat ook helemaal niet willen. Hier vind je een alternatief kerstverhaal, een pleidooi voor een nieuw woord voor coming-out, literaire gesprekken en nog veel meer.

Dwars door Almere

Interviews met bijzondere en markante Almeerders, maar ook juist hele gewone. Omdat de verhalen van alle stadsgenoten uiteindelijk de moeite waard zijn. Wij spreken ze over mantelzorgen, sociale media, religie, theater en ondernemerschap.

#mensinalmere

Liefde, privacy, schaamtecultuur of zelfbeeld. Allemaal onderwerpen die de moeite van het bespreken waard zijn. En dat doen we met de mensen uit Almere. Soms in een groepsgesprek, soms een-op-een